Duinenzee

Assistentiewoningen met zicht op zee... Én op meerwaarde


Interesse? Contacteer ons via 02 342 09 09
of vraag hier meer informatie aan over...

* Deze velden zijn verplicht

Door uw gegevens achter te laten geeft u Skyline Europe de toestemming om u op de hoogte te houden over nieuwe projecten, nieuwe ontwikkelingen en interessante aanbiedingen. Lees hier onze privacy disclaimer.

Duinenzee

Uitzonderlijke assistentiewoningen
met zicht op zee en duin.

Aan de kust is het altijd fijn vertoeven: de sfeer is relaxed én het doet deugd voor lichaam en geest om gezonde zeelucht in te ademen. Voor de bewoners van Duinenzee voelt elke dag als vakantie.

De stijlvolle assistentiewoningen hebben een idyllische ligging op het strand van De Panne, naast het privaat domein ’t Vissersdorp en het Westhoek natuurreservaat. Elk appartement heeft zicht op zee en op het Westhoek duinenreservaat.

Wonen met zicht op zee en duin? Eindelijk kan het!

Uw assistentiewoning vanaf €359.000 (excl. kosten)

Meer informatie

Vlotte verhuur dankzij eigen woonzorgcentrum:
investeer in een zorgeloze toekomst.

Vlaanderen vergrijst. Dat staat buiten kijf. Maar we zijn ons vandaag nog niet bewust van de impact van die demografische evolutie. De vergrijzing moet immers nog op dreef komen.

Tussen 2020 en 2060 mag België 1.010.000 extra senioren verwachten. In 2060 zal 1 op 3 Belgen ouder dan 65 zijn. Door pensioenmigratie is de nood aan aangepaste woonvormen veel hoger in de kuststeden. De Panne telt maar 4 assistentiewoningen per 1000 80-plussers.
Bovendien zijn de assistentiewoningen van Duinenzee gekoppeld aan een eigen woonzorgcentrum, wat garanties geeft voor een vlotte verhuur.

Een investering met alleen maar voordelen

  • Uniek in België: assistentiewoningen op het strand
  • Gekoppeld aan woonzorgcentrum = garantie op vlotte verhuur
  • AAA-locatie aan de Belgische kust = garantie op meerwaarde
  • Slechts 12% btw en vrijgesteld van onroerende voorheffing dankzij het fiscaal gunsttarief voor erkende assistentiewoningen
  • Toenemende vergrijzing + seniorenmigratie naar de kust > stijgende vraag
  • Senioren zijn een uiterst betrouwbaar huurpubliek
  • Zorgeloze belegging dankzij ervaren exploitant
Meer informatie

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie
of bel ons op 02 342 09 09.

Skyline Europe, uw ervaren partner

U investeert voor uw dromen. Dat hebben wij bij Skyline Europe goed begrepen. Al 40 jaar lang schenken slimme investeerders ons hun vertrouwen, en genereert ons kwalitatief investeringsvastgoed op toplocaties het rendement om dromen waar te maken. Een opbrengst die écht waardevol is.

Ik heb een vraag over...

* Deze velden zijn verplicht

Door uw gegevens achter te laten geeft u Skyline Europe de toestemming om u op de hoogte te houden over nieuwe projecten, nieuwe ontwikkelingen en interessante aanbiedingen. Lees hier onze privacy disclaimer.